Madese Hockey Club omarmt families met hockeytoernooi

Maar liefst 115 ervaren en niet-ervaren hockeyers speelden gisteren op de velden van de Madese Hockey Club tijdens het Familie Hockeytoernooi. De leden van MHC konden zich inschrijven met hun ouders, opa's, oma's, nichten, neven en iedereen die maar mee wilde doen en streden met 6 tegen 6 in twee poules.

Na een gezellige en droge dag, werd het in de aanloop naar de finale even spannend of de hockeyvelden het ook droog zouden houden. De finale werd daarom direct ingezet en werd gestreden tussen het team Ake's Angels en Gonnie die Konnie. Laatstgenoemde mocht zichzelf de uiteindelijke kampioen noemen van het familietoernooi, waar natuurlijk een mooie prijs bijhoort. Zowel Gonnie die Konnie, als Ake's Angels, als alle andere teams die mee hebben gedaan, mochten om de beurt een prijs uitzoeken. Voor alle deelnemende kinderen was er daarnaast een bidon die zij mee naar huis mochten nemen.

Vlak vóór de prijsuitreiking, werd Joyce van Hees in het zonnetje gezet. Joyce zet zich al lange tijd in voor MHC, de laatste jaren in de rol van voorzitter. Inmiddels heeft zij het voorzittersstokje overgedragen aan Xander, die haar gisteren uitgebreid bedankte voor haar inzet, haar toewijding en haar passie voor de club. Voor Joyce kwam dit moment geheel onverwachts, maar ze herpakte zich vlug en begon aan de prijsuitreiking. Daarbij benoemde ze natuurlijk de top 3 van het toernooi (1, Gonnie die Konnie. 2, Ake's Angels. 3, Hemsjes), maar ook de aanmoedigingsprijs, die werd geschonken aan team Hooghout, de winnaar van het sjoelen, team Oomen Simonis, en de titel van het Talent van de Dag werd binnengesleept door Tess. 

Wat vooral door iedereen gewonnen werd, is een feestelijke dag voor alle aanwezigen, inclusief taart, worstenbrood, hamburgers én een potje sjoelen. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel