Made in Holland 2019

Made in Holland: een nieuw festival op Eerste Pinksterdag in de tent van de Top 100 Made. En bij een nieuw feestje moet je uitpakken en dat deed de organisatie dan ook met maar liefst 12 artiesten én twee bonus artiesten. We kunnen namelijk wel stellen dat Joeri van den Kieboom en Bram Koopmans (ofwel DJ Nickelbass) hebben kunnen voorkomen dat het einde van het festival in het water viel. Of eigenlijk in het bier.

Want Dave Roelvink, de afsluiter van de avond, kapte er na 10 minuten mee omdat er náást zijn DJ-booth een biertje vloog. Na een aantal opvulnummers kwamen daar Joeri en Bram ten tonele en maakten er, dankzij de USB-stick van PR-Sound & Light, tóch een knallend einde van! Met grote dank aan de organisatie waren wij ook gisteren van de partij, maakten 719 foto's waarvan er uiteindelijk 338 de publicatieselectie hebben gehaald én filmden het publiek terwijl zij van links naar rechts gingen tijdens het optreden van Snollebollekes!

Onze foto's bekijkt u (in willekeurige volgorde) in het fotoalbum via deze directe link: https://kijkopdrimmelen.nl/albums/made-in-holland-2019.html

Van links naar rechts met Snollebollekes bekijkt u direct hieronder.
https://www.youtube.com/watch?v=L9Y25qu8NqI

Beelden bij dit artikel