Meezingen en meedeinen op het Tranentrekkersbal in Terheijden

Het Traais Smartlappenkoor bestaat komende zomer 12½ jaar. Deze zestiende editie van het Traais Tranentrekkersbal is zeker en vast een voorbode van een geweldig en muzikaal jubileum. Wij van KijkopDrimmelen hebben de uitnodiging al op zak en zijn volgend jaar sowieso dus van de partij.

Van de partij waren gisteren ook de smartlappenkoren uit Oud Gastel en uit Oosterhout. Samen met gastheer het Traais Smartlappenkoor verzorgden zij elk een optreden voor de pauze en een optreden na de pauze. Daartussen trad ook de Rotterdamse zanger Perry Zuidam op als extraatje. Perry wist de voetjes van de vloer te krijgen en het publiek vormde spontaan een polonaise.

Ontstaan vanuit het herenkoor en eigenlijk een gelegenheidskoor, is Traais Eikenhout. Ook deze mannen traden op in café De Harmonie in Terheijden waar Rom van den Broek de boel aan elkaar lu.. praatte. Behalve foto's maakten we ook twee filmpjes. U kunt dus óf terugkijken naar waar u gisteren zélf onderdeel van was, óf zien wat u gemist heeft…

Een korte opname van het Traais Smartlappenkoor bekijkt u hier:


Een korte opname van TraaisEikenhout bekijkt u hier: