Meiden tot 14 jaar opgelet: doe mee met de Meiden Hockeymiddag!

Als stagiaire bij onze buurtsportcoaches wordt er van je verwacht dat je het leuk vindt om jongeren kennis te laten maken met en te enthousiasmeren over verschillende sporten. Mirez en Nynke zijn zulke enthousiaste stagiaires en het leek hen leuk om eens iets tofs te organiseren speciaal voor jonge meiden uit de gemeente Drimmelen. Dat is gelukt; aanstaande woensdag vindt er een meidenmiddag plaats bij de Madese Hockeyclub, waar meiden kunnen komen hockeyen.

De meidenmiddag is bedoeld voor alle meiden tot 14 jaar. Het maakt dus niet uit of je de hockeysport al kent, of dat je nog nooit een hockeystick vast hebt gehad. Mirez en Nynke laten je, onder begeleiding van buurtsportcoach Benjamin, de verschillende kanten van hockey zien, geven je speluitleg en natuurlijk zal er ook daadwerkelijk gehockeyd worden. Deelnemen is gratis, maar meld je wel vooraf even aan via Benjamin.vanwanrooij@surplus.nl of via de Facebook- of Instagrampagina van de Buurtsportcoaches. De hockeymiddag is dus ‘Girls Only’, op woensdag 31 maart, start om 15.00 uur en eindigt om 16.00 uur. De Madese Hockeyclub vind je aan de Schietberglaan 12 in Made. Bekijk het promofilmpje direct hieronder.

*Fotobijschrift: Jipp, Julia, Kate en Roos die in 2019 een Hockey Street League organiseerden, toentertijd ook met medewerking van buurtsportcoach Benjamin, om te laten zien hoe leuk hockey is.

Beelden bij dit artikel