Meno-Peno-Party 1 december ’t Roerom, entree: -/- €2,00

Johan van der Vlist wilde nog wel eens een keer 'muziek van toen' draaien zoals hij soms vroeger deed en vooral zijn stapmakkers en stapleeftijdsgenoten van destijds nog eens ontmoeten om bij te kletsen. Zijn apparatuur heeft hij niet meer en al had hij die nog wel, zou het ongetwijfeld klinken als het krakende geluid waarmee hij elke morgen uit zijn nest komt.

'Weeskind' Stef Luijten heeft die apparatuur wél en omdat Stef en Johan elkaar 'toevallig' tegenkwamen in 't Roer Om, besloot Stef dat hij die apparatuur én zichzelf wel wilde inzetten voor een ouwelullen/ouwemutsen-party. Niet dat Stef er ook maar enig heil inziet maar dat zag hij in het alternatief – thuis de kerstboom moeten opzetten – ook niet.

Veel vertrouwen heeft Stef er dus eigenlijk niet in en andersom denkt Johan niet dat Stef de sfeer van toen weet te benaderen. Kortom, zowel Johan als Stef vrezen dat jij als oudje lekker onderuit op de bank blijft liggen in plaats van naar de Meno-Peno-Party te komen. Het is ook om die reden dat ze samen besloten hebben dat de entreeprijs -/- €2,- is. Mocht je dus tóch van plan zijn om te komen, er ligt een munt van € 2,- voor je klaar!

Elma en Alex van 't Roer Om hebben zijdelings wat opgevangen tijdens de circa 10 vergaderingen die Johan en Stef achter de rug hebben maar erg onder de indruk waren ze allerminst. Daarom heeft het kasteleinpaar als extraatje een bierproeverij georganiseerd. Deelname is geheel gratis en er zijn leuke/lekkere bierprijzen te winnen.

Kortom, denk goed na wat je doet op zaterdagavond 1 december want de muziek zal bestaan uit veel pokkeherrie uit de jaren 70, 80 en 90, veel idiote springmuziek uit het genre ska zoals van Madness, het genre Old School zoals van 'mr. Nice Guy' Alice Cooper en nog veel meer. Verder Nirvana, the Police, the Offspring en Metallica maar ook Peter Koelewijn, van Dik Hout en wat verder ter (draai)tafel komt.

Oh één ding nog; ben jij nou nog mijlenver van een meno- of penopauze verwijderd en denk je, ik wil dat fissie wel eens meemaken. Je bent van harte welkom op 1 december om 20.00 uur bij café 't Roer Om, Kwistgeldweg 1 in Lage Zwaluwe. Het muntstuk van 2 euro ligt ook voor jou klaar.

(Foto's gemaakt door Jolinda V.)

Beelden bij dit artikel