Met wie wil jij wel SAMEN gaan genieten? Maak nú kans op onze 71ste maandprijs!

Wat is er nu leuker dan SAMEN genieten van lekkere, leuke en grappige dingen? Met deze maandprijs gaat dat zeker lukken!

We geven de laatste zaterdag van maart namelijk een SAMEN-pakket weg, t.w.v. minimaal € 50,00, vol lekkere, leuke, grappige producten om sámen van te gaan genieten, mede beschikbaar gesteld door politieke partij SAMEN Drimmelen!

Als enige politieke partij die ervoor gekozen heeft om via ons lokaal te communiceren, kan een prijs verzorgd door SAMEN Drimmelen natuurlijk niet ontbreken. De nieuwe partij doet veel dingen anders dan de vast gewortelde partijen en zij kijken met een nieuwe, frisse blik naar de Drimmelense politiek. Genoeg politieke pietpraat; belangrijker is dat zij voor onze 71ste maandprijs een SAMEN-pakket samenstellen, vol leuke dingen om sámen te doen óf van te genieten: denk aan een kopje koffie of thee drinken, een keertje uit eten gaan of een drankje drinken, een plantje voor het raam, en nog veel meer!

Wat de exacte inhoud van het pakket is, blijft nog even een verrassing, maar het pakket heeft een waarde van minimaal 50 euro! Dát is toch super?! Laat je verrassen en doe mee aan deze winactie!

Wilt u deze geweldige prijs winnen? Wat u daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 26 maart aanstaande loten we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op de website en op Facebook. LET OP dat u aan ALLE gestelde eisen voldoet, anders maakt u GEEN kans!

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.