Michel Kerremans uit Wagenberg en Frank de Haan uit Geertruidenberg in het zonnetje gezet

12,5 jaar en 25 jaar ergens in dienst zijn is op zichzelf al een hele prestatie, maar bij een bedrijf als Gebr. de Leeuw in Oosterhout is dat wel écht noemenswaardig. De grond-, weg- en waterbouw waar De Leeuw actief in is, verandert continu en innovatie en ontwikkeling staan vooraan. Toch gaan Michel Kerremans uit Wagenberg en Frank de Haan uit Geertruidenberg al jarenlang mee als gewaardeerde werknemers en collega's. Reden genoeg voor directeur Mark de Leeuw om de twee heren eens in het zonnetje te zetten en KijkopDrimmelen daarvoor uit te nodigen.

Omdat beide heren eigenlijk niet zo in de belangstelling hoeven te staan, moest de ontmoeting een beetje stiekem, maar de lach op de gezichten sprak boekdelen toen De Leeuw met bloemen aan kwam en wij erachter aan met onze camera. Naast bloemen krijgen de heren natuurlijk ook nog een ander soort waardering, maar deze vermelding op KijkopDrimmelen is vanzelfsprekend wel het béste cadeau. 

Samen met Kees en Janny de Leeuw, de 'oude' garde van Gebr. de Leeuw die beide heren destijds hebben aangenomen, poseerden Michel en Frank samen met Mark de Leeuw voor onze foto. 

Beelden bij dit artikel