MMMM: Mannelijke Muzikaliteit in de Mayboom Made

Aanstaande zaterdagavond wordt een MMMM-avond: tijd voor Mannelijke Muzikaliteit in de Mayboom in Made. Het Mades Mannenkoor organiseert het jaarlijkse 'Eind oktober Mannenkorenavond' en ditmaal met medewerking van het mannenkoor La Renaissance uit Tilburg. 

La Renaissance heeft ongeveer 50 zangers en staat onder leiding van dirigent Carl van Kuyck. Hun repertoire zal bestaan uit een gevarieerde samenstelling van opera, koorwerk, operette- en musical melodieën. Het Mades Mannenkoor staat al vele jaren onder leiding van dirigent Peter Ligthart en de piano ondersteuning wordt vertolkt door Rene van Assche. 

De deuren van de Mayboom gaan zaterdag om 19.00 uur open. Het concert zal om 19.30 uur starten. Na afloop van het concert is er gelegenheid om nog wat na te praten. Toegang tot deze avond is geheel gratis.

Bent u geïnteresseerd in het Mades Mannenkoor en wilt u eens een repetitie bijwonen? Alle heren zijn van harte welkom om op maandagavond vanaf 19.30 uur zonder verplichting te komen kijken en luisteren. Meer informatie kan worden opgevraagd via madesmannenkoor@gmail.com.