Mobiele app KijkopDrimmelen in testfase, lancering verwacht binnen twee maanden

Het systeem van KijkopDrimmelen is dankzij het team dat inmiddels zes fulltime medewerkers telt, zeer modern en geavanceerd. Met dit platform heeft de gemeente Drimmelen een nieuwe en eigentijdse manier van communiceren die aansluit bij deze snelle en moderne tijd.

Als het moet kan een bericht binnen enkele minuten worden gepubliceerd en het bereik groeit razendsnel. Bereik voor met name inwoners uit onze eigen gemeente want we beperken ons echt alleen tot alles dat speelt in – of betrekking heeft op – Drimmelen. Verenigingen, clubjes, stichtingen worden door ons gesponsord, bedrijven kunnen tegen zeer scherpe tarieven communiceren op hét platform voor de gemeente Drimmelen.

Wie een aanvraagformulier invult kan zélf zijn of haar eigen ruimte op KijkopDrimmelen beheren en onbeperkt publiceren. Hoewel geavanceerd, is het systeem zeer gebruiksvriendelijk en uiteraard mag u altijd rekenen op onze (gratis) hulp. Facebook, Twitter, Nieuwsbrieven, het is allemaal automatisch gekoppeld in ons systeem ofwel, u bereikt juist die doelgroep die belangrijk is voor uw vereniging of bedrijf.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan een mobiele app die eveneens gratis aan het systeem wordt toegevoegd. Graag hadden we deze app per 1 januari gelanceerd maar onze uitgebreide testperiode leverde nog wat kleine verbeterpunten op. Net als het hele systeem van KijkopDrimmelen moet alles perfect zijn dus de lancering van de app laat nog even op zich wachten. Onze programmeurs verwachten dat de lancering van de app binnen twee maanden zal zijn. We houden u op de hoogte.