Voor u en allen die u dierbaar zijn: Een gezond en voorspoedig 2017

KijkopDrimmelen kijkt met veel plezier terug op 2016. Velen weten sinds de start op 2 mei ons platform dagelijks te vinden voor informatie over, voor en door Drimmelen. In het nieuwe jaar hopen wij nog meer inwoners uit Drimmelen te zien of horen. Al uw nieuwtjes, informatie, tips en/of foto's zijn welkom.

We kijken vol vertrouwen naar het nieuwe jaar 2017 dat zojuist is begonnen. Een jaar waarin we zoveel mogelijk informatie hopen te verzamelen en publiceren over onze gemeente. Onderstrepen willen we nogmaals dat KijkopDrimmelen niet ván, maar vóór, de gemeente is.

We zijn een zelfstandige organisatie met een eigen beleid en daarin past ook kritisch zijn zoals bijvoorbeeld over bestuurlijk Drimmelen. Tenslotte gaat dat ons allemaal aan.

Benieuwd kijken we in dit nieuwe jaar uit naar de lancering van onze mobiele app. Het team van progammeurs werkt daar hard aan en de verwachting is dat de app binnen twee maanden actief zal zijn.

Voor nu wensen we u allen het allerbeste voor 2017 voor uzelf en voor allen die u dierbaar zijn waarbij gezondheid wat ons betreft voorop staat. In de gemeente, maar ook dichtbij, hebben we zelf persoonlijk ook weer moeten ervaren dat gezondheid niet vanzelfsprekend is.

Voor iedereen die juist in deze periode extra moeilijke tijden beleeft daarom ook een welgemeend: Heel veel sterkte in alles…