Motorrijder beroofd en mishandeld door viertal mannen net over viaduct bij Made

Woordvoering politie Zeeland/West-Brabant meldt:

Een 58-jarige Italiaan werd woensdagmiddag 10 mei rond 14.00 uur op de Haasdijk beroofd en mishandeld. De vier daders wisten te ontkomen. De politie roept getuigen op zich te melden.

Het slachtoffer parkeert gisterenmiddag zijn motor op de parkeerplaats aan de Haasdijk (net over de Maasroute bij Made) voor een sanitaire stop. Vier mannen stonden eveneens op deze locatie. Als hij vervolgens terugkeert naar zijn rijwiel, haalt een van de mannen goederen uit zijn reistas. Deze man houdt een mes vast. De Italiaan loopt op de man af en grijpt hem vast. Een tweede dader slaat de motorrijder hierop tweemaal met een ploertendoder op het lichaam.

Het slachtoffer valt hierdoor op de grond. De vier daders rennen vervolgens over de naastgelegen akkers weg in de richting van Den Hout. De man rijdt hierna met lichte verwondingen naar het politiebureau waar hij aangifte doet.

Signalement daders

Vier mannen

Noord-Afrikaans uiterlijk

17 t/m 30 jaar oud

1.70m – 1.75m lang

Allen kort krullend, zwart haar

Allen droegen een blauwkleurige jeans

Een dader droeg een groene trui en een rode pet voorzien van een gele letter

Een dader droeg een oranjekleurige jas

Een dader had opvallende littekens onder beide ogen

Getuigenoproep

De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op zich via 0900 – 8844 te melden. U kunt meldingen ook anoniem doorgeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000) of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006.