Muziekverenigingen trakteren op afsluitende zomerconcerten

Wie van muziek houdt, zit goed de komende twee weken. De muziekverenigingen van alle zes de dorpen houden namelijk een slot-, zomeravond-, of buitenconcert waarbij zij het publiek trakteren op de fijnste klanken. Harmonie Terheijden, MV Alliance Lage Zwaluwe, Harmonie & Tamboerkorps St. Caecilia Made, Fanfare De Amerklanken Drimmelen, KEF Concordia Hooge Zwaluwe én Harmonie OVU Wagenberg brengen hun concerten. Wij hebben de wat, waar en hoe laat voor u op een rijtje gezet:

Harmonie Terheijden
De Harmonie Terheijden geeft op vrijdag 21 juni 2019 haar slotconcert bij café Ons Thuis, Bredaseweg 20 in Terheijden. Vanaf 19.00 uur bent u welkom op het terrein aan het water, waar alle onderdelen van de harmonie, slagwerkgroep, het opstap- en het opleidingsorkest en het groot orkest, u zullen verrassen met hun klanken. De toegang is gratis.

Muziekvereniging Alliance Lage Zwaluwe
Muziekvereniging Alliance geeft op dinsdag 25 juni 2019 een buitenconcert in de tuin achter het nieuwe gebouw van De Ganshoek aan de Ganshoeksingel. Tussen 19.30 en 21.00 uur zullen de muzikanten u muzikaal verwennen, waarbij tegen een kleine vergoeding een drankje te kopen is. Er zijn stoelen aanwezig, maar wilt u verzekerd zijn van een zitplekje kunt u ook gerust uw eigen stoeltje meenemen. De toegang is gratis.

Harmonie & Tamboerkorps St. Caecilia Made
Op maandag 1 juli 2019 zal de laatste repetitieavond van Harmonie & Tamboerkorps St. Caecilia omgetoverd worden tot een zomeravondconcert. Vanaf 19.00 uur staan de deuren van repetitiebasis De Korenbeurs voor u open, om 19.30 uur start het concert. De toegang is gratis.

Fanfare De Amerklanken Drimmelen
Ook bij De Amerklanken wordt traditiegetrouw op de laatste repetitieavond van het seizoen een buitenconcert gegeven. De muzikanten stellen zich op woensdag 3 juli 2019 op het grasveld bij Ons Dorpshuys, 't Fort 1 in Drimmelen, op om u te laten genieten van hun muzikale klanken. U bent vanaf 19.45 uur van harte welkom om een goed plekje te vinden, het concert start om 20.00 uur. De toegang is gratis.

Koninklijk Erkende Fanfare Concordia Hooge Zwaluwe
Het zomerconcert van KEF Concordia vindt ook plaats op woensdag 3 juli 2019 en wordt gehouden náást het terras van Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe. Vanaf 19.00 uur bent u van harte welkom om te genieten van de klanken van Concordia, terwijl u op het terras van Onze Kerk kunt genieten van een lekker drankje en hapje. 

Harmonie OVU Wagenberg
Het buitenconcert van Harmonie OVU wordt net als voorgaande jaar in de tuin van het Thomashuis, Kerkstraat 24 in Wagenberg, gegeven. De sfeervolle tuin geeft het concert direct een zomerse ambiance, waar de bewoners óók aan meedragen. Op donderdag 4 juli 2019, vanaf 19.00 uur, bent u van harte welkom om ook te komen genieten, tegen een kleine vergoeding kunnen er consumpties worden gekocht. De toegang is verder gratis.