Negentiende editie Motorcross Made belooft veel gezelligheid, blubber, muziek en natuurlijk motorcross!

Morgenavond start de negentiende editie van de Motorcross Made, wat garant staat voor gezelligheid, blubber, muziek en natuurlijk motorcross. Op vrijdag barst het driedaags evenement los met een Après-Ski feestavond, die rond 20.30 uur zal starten. Jack van Raamsdonk opent de feestavond en Frank Verkooijen vervolgt de entertainment van het publiek. DJ Frank Buiks zal de gehele avond aan elkaar draaien en maakt de feestavond compleet, waarvoor de entree overigens geheel gratis is!

Zaterdag en zondag overdag staan in het teken van de Motorcross. Op zaterdag rijden de deelnemers, afkomstig uit heel Europa, de eerste en tweede manche, op zondag de derde en vierde. Het volledige wedstrijdprogramma, inclusief klasses en tijden, vindt u via http://www.motorcrossmade.nl/wp-content/uploads/2016/10/wedstrijd-schema-2017.pdf.

Zaterdagavond is er ook een feestavond, waarbij Jack van Raamsdonk en DJ Frank Buiks wederom hun opwachting maken. Maar niet alleen deze twee feestgangers zijn van de partij, ook zanger Johnny Gold zal het podium betreden! Ook zaterdagavond is de entree geheel gratis. 

Motorcross Made is een benefietevenement waarbij de netto opbrengst geheel ten goede komt aan stichtingen of instellingen bij voorkeur uit de gemeente Drimmelen, die zich inzetten voor mensen met een beperking. Reden genoeg dus om dit weekend een biertje of een frisje te komen drinken bij de crossbaan aan het Zeggestraatje in Wagenberg en te genieten van cross, blubber, muziek en natuurlijk elkaar!