Conny Ansems uit Terheijden winnares maandprijs oktober

Afgelopen zaterdag kwam Conny Ansems uit Terheijden naar voren als winnares van de kerstworkshop voor twee personen bij Bloem 't Op in Lage Zwaluwe. Conny, die haar dochter Cathy meeneemt, heeft zojuist haar prijs in ontvangst genomen. Conny en Cathy mogen kiezen uit drie voorbeeldstukken die Chantal van Bloem 't Op net op tijd klaar had voor de KijkopDrimmelen-foto!

Conny, die niet zo vaak meedoet aan winacties, vertelde zeer aangenaam verrast te zijn met het berichtje dat zij de maandprijswinnares is geworden. Ze wist eigenlijk al direct dat ze haar dochter Cathy, die in Made woont, mee zal nemen als metgezel om deel te nemen aan de kerstworkshop. Conny en Cathy kunnen kiezen uit verschillende data die Bloem 't Op beschikbaar heeft gesteld. Bent u ook nieuwsgierig naar de kerstworkshop? U kunt altijd even een mailtje sturen naar chantalkloens@ziggo.nl voor meer info. Houd u vooral ook KijkopDrimmelen in de gaten…

Nog een reden om KijkopDrimmelen in de gaten te houden is de volgende maandprijs. In aanloop naar de feestdagen geven we in november namelijk een vleesschaal weg t.w.v. € 50,00, geheel naar eigen keus samen te stellen, van de Maros in Made! Maros heeft onze allereerste maandprijs ooit verzorgd en reageerde gelukkig erg enthousiast op onze vraag of zij dit nogmaals wilden doen! U leest binnenkort het bericht hoe u kans maakt op deze smakelijke prijs.

KijkopDrimmelen feliciteert Conny, en ook Cathy natuurlijk, van harte met het winnen van de maandprijs van Bloem 't Op in Lage Zwaluwe!