Niet alles oud op oldtimerdag Terheijden

Gisteren organiseerden de Terheijdense Oldtimer Vrienden weer hun vertrouwde Oldtimerdag. In 2018 zijn ze er een jaartje tussenuit geweest, maar gisteren vulde het terrein aan de Munnikenhof in Terheijden zich weer met allerlei oldtimers, van auto's tot tractoren en van bromfietsen tot woonwagens.

Eigenaren die hun klassieke voertuig met trots tentoonstelden, gecombineerd met een hapje en een drankje en natuurlijk de vrijwilligers die TOV hebben geholpen, stonden garant voor een fijne dag. Maar toch was niet alles oud op de Oldtimerdag. Zo renden er veel jonge bezoekers rond, die hun plezier beleefden op het springkussen, in de draaimolen, op een zandheuvel met miniatuurtjes en konden zij zich laten schminken. Ook menig jonge viervoeter rende door de wei, maar het terrein was nogal groots dus als de jonge pootjes moe werden, mochten zij rusten in de armen van 't baasje.

Wij namen gisteren zelf ook een kijkje bij de Oldtimerdag van TOV, onze foto's bekijkt u in de fotoslider boven dit artikel. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken

Beelden bij dit artikel