Nieuwe banner onthuld op tuinconcert Alliance

Nadat de leden van Alliance met aanhangers alle instrumenten naar het grasveld aan de Ds. Jamesstraat hadden gesjouwd, startten de kids van de Blazersklas met inspelen. Menig toeschouwer klapte al enthousiast in de veronderstelling dat het tuinconcert van muziekvereniging Alliance al gestart was.

Wel een mooie opsteker voor de kinderen die lieten horen wat ze al kunnen spelen na 6 lesuren(!) Daarna was het de beurt aan de muzikanten van opstaporkest Frivool en het opleidingsorkest Dynamite. Met een oorkonde én een ijsje verlieten zij het podium om plaats te maken voor de volwassenen.

Zowel de slagwerkgroep als het grote orkest werden gedirigeerd door Jan van de Sanden. Waar er bij de jeugd nog veel publiek aanwezig was, moesten met name veel van de bewoners van zorgcentrum De Ganshoek, het concert voortijdig verlaten omdat het best fris begon te worden.

Gelukkig waren zij wél getuige van de prachtige nieuwe banner die door Chantal Kavelaars is ontworpen en door Jan van de Sanden werd onthuld. Dat het met de muzikale toekomst van Lage Zwaluwe wel goed zit, werd bewezen door de 24 (!) kids van de Blazersklas en daar hoort een mooie frisse moderne banner bij.

Beelden bij dit artikel