Herinnering: Maak nú nog kans op de 26ste maandprijs!

Vrienden, Likers en Volgers van KijkopDrimmelen opgelet!

Over slechts 3 dagen wordt de zesentwintigste maandprijs verloot:

We geven in juni namelijk een waardebon t.w.v. € 50,00 weg, die in te wisselen is voor in ieder geval een lunch voor vier personen inclusief één drankje, bij Bistro Amerzicht in Drimmelen!

De gloedjenieuwe Bistro Amerzicht heeft haar deuren nog niet eens geopend of KijkopDrimmelen heeft speciaal voor onze volgers al een prijs weten te regelen! De bistro, waarvan de opening gepland staat op 1 juli, wordt gerund door De Biesbosch In en heeft een tóplocatie aan de Cromsteven in de haven van Drimmelen. Dankzij het hoge gebouw heeft u uitzicht over rivier de Amer en de Biesbosch en op het benedenterras kijkt u over de magnifieke jachthaven. Een ideale locatie voor een overheerlijke lunch! 

De Biesbosch In stelt in ieder geval een lunch voor vier personen inclusief één drankje ter beschikking. Mocht uw gezin bestaan uit 5 personen, uw vriendengroep uit 8 of uw collegakring uit 20, dan kunt u in overleg reserveren voor meer personen en de waardebon op de eindrekening inleveren. Let op: de bon geldt uitsluitend op een lunch in de bistro. Deze is niet geldig op het huren van een sloep.

Maak nú nog kans op deze geweldige prijs!

Like onze Facebookpagina en Like & Deel het oorspronkelijke bericht openbaar, (te vinden via deze link: https://www.facebook.com/kijkopdrimmelen.nl/posts/628650310802470 )

Aanstaande zaterdag trekken we een winnaar, die bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Registreer je nu gratis via www.KijkopDrimmelen.nl/registreren