Notariskantoor Terheijden zet haar vertrouwde service voort met nieuwe gezichten

Al sinds 2000 is Niels Geerse notaris in Terheijden. Het notariskantoor, gevestigd in het markante voormalige gemeentehuis in Terheijden, heeft met hem een vertrouwd gezicht. De afgelopen jaren was ook Carla Nancy Peters, als toegevoegd notaris inmiddels een bekende verschijning voor vele klanten en contacten. Zij heeft echter aangekondigd binnenkort het notariskantoor te verlaten.

Voor velen komt dit nieuws als een verrassing. De hoogste tijd voor ons om eens even langs te gaan bij de notarissen in Terheijden. Carla Nancy licht haar vertrek nuchter toe. “Er is geen dag geweest dat ik met tegenzin naar mijn werk ging. In Terheijden kon ik echt mijn notariële hart ophalen. Het is een bijzonder toegankelijk notariskantoor waar ik mij volop heb mogen en kunnen ontwikkelen. Het is nu echter ook tijd om vooruit te kijken en invulling te geven aan de toekomst van het kantoor. En daarin zie ik geen prominente rol voor mijzelf.” Tegenover ons zitten twee notarissen die goed op elkaar zijn ingespeeld en van enige onenigheid tussen de twee is dan ook geen sprake. Niels licht dat toe; “We zullen Carla Nancy gaan missen op kantoor en zijn haar dankbaar voor wat zij voor kantoor heeft kunnen betekenen. Soms lopen de zaken nu eenmaal anders dan verwacht en dat brengt ook weer nieuwe kansen.”

Eind vorig jaar is Felix Segers het team als kandidaat notaris komen versterken. Hij zal binnenkort benoemd worden tot toegevoegd notaris en daarmee is de continuïteit van het laagdrempelige en servicegerichte notariskantoor gewaarborgd. U kunt dus onverminderd bij notariskantoor Terheijden terecht met al uw notariële vragen.

Beelden bij dit artikel