Nu afhalen of bewaren voor straks? Maak nú kans op de 59ste maandprijs!

Met de negenenvijftigste maandprijs krijg je de keuze; ga je hem nu gebruiken of bewaar je hem voor straks?

We geven de laatste zaterdag van maart namelijk een dinerbon t.w.v. € 50,00 én een bierpakket weg, komende van en te besteden bij Eetcafé Hier is ’t in Lage Zwaluwe!

Of je nu van vlees of van vis houdt, een voorgerecht- of een nagerecht-persoon bent, of gewoon altijd voor drie gangen gaat; met deze maandprijs heb je de keuze! De dinerbon kun je namelijk naar wens gebruiken. Je kunt hem nu inwisselen op de afhaalmenu’s van Hier is ’t of je bewaart hem voor wanneer straks de deuren van het eetcafé weer openen voor gasten. En alsof de dinerbon niet genoeg is, doet Hier is ’t er ook nog een heerlijk bierpakket bij, met een aantal biertjes die je normaal gesproken op het terras zou kunnen bestellen!

Let op; de bieren op de foto zijn ter illustratie. Er is geen garantie dat de afgebeelde bieren daadwerkelijk in het bierpakket zitten.

Wil jij deze geweldige prijs winnen? Wat je daarvoor moet doen is heel simpel:

LIKE KijkopDrimmelen op Facebook (www.facebook.nl/kijkopdrimmelen.nl), LIKE en DEEL dit bericht openbaar en maak kans op deze geweldige prijs. Op 27 maart aanstaande trekken we een winnaar, die uiteraard bekend wordt gemaakt op het platform en op Facebook.

Geen Facebook en toch heel gemakkelijk op de hoogte blijven? Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief met het laatste nieuws uit de gemeente Drimmelen: www.kijkopdrimmelen.nl/nieuwsbrief.