Ook een nieuwe Facebookgroep voor Lage Zwaluwe

In navolging van ons bericht vanmorgen dat er een Facebookgroep is opgericht voor en over Hooge Zwaluwe, mochten wij eerder vanmiddag een privéberichtje ontvangen dat er ook een nieuwe groep voor Lage Zwaluwe is. De Facebookgroep ‘Herinneringen aan Lage Zwaluwe’ heeft als doel om foto’s, video’s en verhalen te delen van en over Lage Zwaluwe.

De Facebookgroep is opgericht op 20 januari jl. en wist binnen een week maar liefst bijna 900 leden te werven. Oprichter Hans Oskam schrijft bij de omschrijving: “Deze groep is opgericht om foto’s, filmpjes en verhalen te delen van en over Lage Zwaluwe. Het is een leuke manier om met elkaar in contact te komen en herinneringen op te halen. Deel je foto’s, filmpjes en verhalen van vroeger en nu om de herinnering verder te laten leven.”

Ook voor deze groep heeft uw redactie zich aangemeld en de beheerder heeft ons verzoek goedgekeurd. Daardoor staat de ledenteller inmiddels al op 900 personen. Lijkt het u ook leuk om lid te worden van de groep, meld u dan aan via Facebookgroep Herinneringen aan Lage Zwaluwe. Ons artikel over Hooge Zwaluwe is direct in die groep gezet, zou dit artikel ook de groep van Lage Zwaluwe halen?!

Beelden bij dit artikel