Opening Glasvezelinformatiepunt in Made

Vanmorgen is er een glasvezelinformatiepunt, afgekort GIP, geopend in Made. Het GIP is een plek waar mensen hun vragen over glasvezel, de aansluiting, de providers en de mogelijkheden kunnen stellen aan één van de adviseurs. Het GIP is gevestigd in de zaal van café Hof van Holland aan de Nieuwstraat en is te bereiken middels een eigen ingang.

Namens Delta Fiber Netwerk, de organisatie die de glasvezelcampagne in Made voert, was Roy van Oosteroom aanwezig op het GIP te openen, namens de gemeente Drimmelen kwam wethouder Harry Bakker een druk op de blauwe knop geven. Met een knal vlogen er feestelijke blauw en witte confettislierten door de lucht, om vervolgens zowel rondom Harry Bakker, als rondom Cees van den Biggelaar te draperen, die er beiden letterlijk door versierd werden. Cees stond als geïnteresseerde op veilige afstand het geheel te aanschouwen toen hij ineens omgeven werd door blauwe slierten. Die slierten bedekten trouwens tevens de straat, het Raadhuisplein en kwamen zelfs tot aan het terras van Hotel ’t Trefpunt, maar werden vervolgens netjes opgeruimd door de jongen die de kanonnen tevens geïnstalleerd had, met behulp van enkele toeschouwers.


Momenteel is het GIP nog alleen geopend op afspraak en met inachtneming van de huidige coronamaatregelen. Via de website www.deltafibernetwerk.nl/adviesgesprek/glasvezel-informatiepunt-made kan men gemakkelijk een afspraak inplannen. Doet u dat liever telefonisch? Bel dan met adviseur Krista, via 06-38613188. Het GIP is geopend van woensdag t/m zaterdag van 11.00 – 17.00 uur.

Beelden bij dit artikel