Oproep van de nieuwe politieke partij SAMEN Drimmelen

Wist u dat het voor een nieuwe politieke partij verplicht is om handtekeningen te verzamelen om mee te mogen doen aan de gemeenteraadsverkiezingen? De in het afgelopen jaar opgerichte partij SAMEN Drimmelen roept daarom iedere inwoner van de gemeente Drimmelen op om donderdag 20 januari tussen 18.30 en 19.30 uur naar het gemeentehuis te komen om een handtekening te zetten.

Ongeacht of je politieke voorkeur naar de partij uitgaat, hoopt SAMEN Drimmelen op zoveel mogelijk handtekeningen om überhaupt de kans te krijgen om deel te nemen aan de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart a.s. De oproep luidt dan ook heel eenvoudig: vind jij het ook belangrijk dat een nieuwe partij die kans krijgt? Kom dan op donderdag 20 januari tussen 18.30 en 19.30 uur naar het gemeentehuis, Park 1 in Made. De enige drie eisen zijn dat je in de gemeente Drimmelen woont, dat je minimaal 18 jaar oud bent en dat je een geldig identiteitsbewijs meeneemt. Er zit een ambtenaar klaar die de handtekeningen in ontvangst neemt. Uiteraard worden de huidige coronamaatregelen in acht genomen en wordt er gevraagd om voldoende afstand van elkaar te houden.


SAMEN Drimmelen zal je niet omkopen, maar wel belonen met een SAMEN-gadget ná het zetten van de handtekening. Wat die gadget is, willen ze nog even geheim gehouden, maar dat het ‘verlichtend werkt’ mochten wij wél alvast verklappen.

Beelden bij dit artikel