Ouderwets sportweekend voor judoka’s van Judoclub Made

De kerstvakantie is weer voorbij en dat betekent voor de judoka’s van Judoclub Made ook weer lekker aan de bak. Dit weekend stonden 2 van onze wedstrijdjudoka’s op het Matsuru Dutch Open Espoir toernooi te Eindhoven. Dit is één van de grootste toernooien van de wereld! Ilse Vissers en Jerom van Wijnen hebben hier weer mooie ervaringen opgedaan. Daarnaast was het ook het weekend van het 500 punten-toernooi bij onze collega’s van Team Haragei in Terheijden. Op dit toernooi staan onze beginnende kanjers.

Ilse en Jerom hebben beide 2 partijen weten te winnen op het grote internationale toernooi. Voor Ilse was het extra zuur, want zij verloor de strijd om het brons. Gelukkig werd de pijn verzacht, doordat ze op dit toernooi haar eerste 20 danpunten bij elkaar heeft gesprokkeld!

In Terheijden gingen meer dan 10 beginnende judoka’s namens Judoclub Made de mat op. Altijd spannend als je nog niet zo lang judoot om aan de wedstrijden te binnen. Dit keer was Noor de Jong degene die voor de allereerste keer meedeed. En dat deed ze heel goed, want ze wist gelijk de eerste plaats te halen!

De uitslagen waren als volgt:

1e plaats: Noor de Jong, Silke Moerenhout

2e plaats: Lieve van der Vorst, Daan van de Heijkant

3e plaats: Noud Segeren, Tido Kruysefix, Mado van der Vorst, Tess van Iren, Merijn Moerenhout en Teun van Laarhoven, Seven Butseesee

Beelden bij dit artikel