Prijs meest bijzondere prestatie horecaondernemer 2019 uitgereikt aan ’t Roer Om

Prijs meest bijzondere prestatie horecaondernemer 2019 uitgereikt aan 't Roer Om

Gisteren werd in – en aan – eetcafé 't Roer Om in Lage Zwaluwe, de prijs uitgereikt voor de meest bijzondere prestatie horecaondernemer 2019 van Drimmelen. Eigenaars Alex en Elma ontvingen de prijs vanwege het geheel belangeloos ter beschikking stellen van hun horecazaak op Tweede Kerstdag.

Een initiatief vanuit een vriendengroep om (Voedselbank)kinderen en hun ouders te trakteren op een verwenmiddag met uitgebreid kerstbuffet, kon daarom worden georganiseerd in het eetcafé aan de Kwistgeldweg 1. Behalve het gebruik van de zaak van Alex en Elma inclusief de keuken en apparatuur, gas, licht en water, stelden zij ook diverse etens- en drinkenswaren beschikbaar.

Reactie vanuit de Stichting Leergeld:

Recent namen we als bestuur kennis van het geweldig mooie en spontane initiatief in de gemeente Drimmelen/Lage -Zwaluwe waarbij maar liefst 21 ouders en 32 kinderen in 2019 van een onvergetelijke Kerst hebben kunnen genieten.

Geweldig dat jullie dit nog zo snel en met zoveel medewerking in de gemeente voor elkaar hebben gekregen.

Namens de kinderen van Leergeld en hun ouders “BEDANKT” voor de organisatie van het Kerstbuffet.

Uiteraard geldt dit ook voor: Martijn, Petra, Fysio Doornbos Schepenhof, Kim, Niels, MGC Events Fred, Gemeente Drimmelen, Lily, Anita, Polderpub-Thea, leden van de Zwaluwse tennisvereniging, pedicure Lia Commeren, Michel, Darja, eetcafé ’t Roer Om, Iris, Ingrid, Havermans Grondverzet-Wilfred en Kees en Nel.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur

Frans de Hoogh -voorzitter
 

Beelden bij dit artikel