Haragei Terheijden creëert ware judo-beleving

150 judoka’s uit de regio, waarvan maar liefst 32 van Team Haragei zelf, hebben deelgenomen aan het 500-punten toernooi in Terheijden. Toernooi is wellicht niet de juiste benaming, wellicht moeten we spreken van de ‘500-punten beleving’. De 150 ingeschreven deelnemers hebben uiteraard ook een paar wedstrijdjes gedaan. Maar naast deze wedstrijdjes was er nog van alles te beleven op en rond de judomat.

Zo konden kinderen zich laten schminken, was er een professionele fotograaf (Artep fotografie) aanwezig waar je gratis op de foto kon gaan, was ons eigen ‘Bulletje de judostier’ aanwezig voor de warming-up én het eindfeest, alle kinderen kwamen op het podium, er zijn judopakken verloot en we hadden ook nog een speciale gast: Zed de Haai van Optisport. Zed heeft vrijkaartjes uitgedeeld voor zwembad Sonsbeeck in Breda.

#Nextgeneration
Waar we meer dan trots op zijn: de doorstroming binnen de club. Judoka’s die al jaren lid zijn die nu actief zijn als scheidsrechter, tafelmedewerker of ergens anders in de organisatie. Ruim 30 medewerkers hebben dit evenement tot een succes gemaakt.

Resultaten
André Hanegraaf heeft zijn 500 punten beker behaald en beschikt nu over voldoende ervaring om deel te gaan nemen aan de grotere wedstrijden. Onze groep deelnemers is te groot om over iedereen iets te schrijven, maar al onze 32 deelnemers hebben gestreden en genoten. En de uitslagen? Die zijn van ondergeschikt belang. Het was een beleving die nog lang bij zal blijven. Het was een feest, een judofeest! De ideeën voor het komende jaar komen al weer opborrelen, we zullen blijven innoveren. 

Een 'aftermovie' is te vinden op www.facebook.com/teamharagei. Meer informatie of aanmelden voor een proefles via www.teamharagei.nl.

Beelden bij dit artikel