Pascal hangt in de touwen; zijn sportschool is weer open!

Pascal hangt in de touwen van vreugde; zijn sportschool is weer open! Pascal Athlete Personal Training aan de Thijssenweg in Hooge Zwaluwe opent vandaag weer de deuren na de lockdown. Wel met een paar beperkingen en regeltjes, maar dat mag zijn pret en enthousiasme niet drukken. Pascal is blij dat hij weer mensen mag ontvangen en begeleiden bij of op weg naar een gezondere leefstijl. En, hij heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown.

Voor iedereen die Pascal kent, komt dat niet als een verrassing. Stilzitten is niet zijn ding, de lockdown heeft dus ook zijn sporen nagelaten. “Ik ben er gewoon echt klaar mee. En daarom ben ik ook zo blij dat we vanaf vandaag weer lekker mogen knallen, ik heb er echt zin in. Wij allemaal”, aldus Pascal met een grijns van oor tot oor. Met ‘wij allemaal’ bedoelt Pascal het team dat hij inmiddels om zich heen heeft verzameld. Er zijn intussen naast Pascal, nog drie trainers die binnen les geven en één voor buitentrainingen. Met in totaal dus vijf trainers, kan de sportschool zeven dagen per week van 06.00 tot 21.00 uur open. Pascal vertelt: “Net voor de lockdown hebben we nieuwe krachttraining apparaten gekocht van Technogym, Pure Strength. Dat zijn apparaten die eenvoudig zijn in het gebruik, maar waar iedereen mee kan trainen, ongeacht van welk niveau. We bieden uiteraard vrijblijvende proeflessen zodat men de apparaten kan uitproberen en wij uitleg kunnen geven.” Naast de nieuwe trainingsapparatuur, zijn de 8-weekse hardloopcursussen ook op ieder moment te starten en zijn er een aantal nieuwe work-outs bedacht, zoals de Booty Builder en de Monday Morning workout.


De Booty Builder richt zich op de ‘booty’, ofwel de billen, en de Monday Morning workout is een lekker begin van je week. De oefeningen en onderdelen zijn divers, van cardio tot kracht tot hardlopen, en zowel laagdrempelig voor de beginner als uitdagend voor de gevorderde sporter. “De trainingen zijn natuurlijk goed voor je lijf en gezondheid, maar voeding is ook zo belangrijk. Daarom gebruiken we ook een voedingsapp, waar er voor iedere gebruiker op maat voedingsschema’s worden samengesteld”, legt Pascal uit. “In de app wordt ingesteld wat jouw persoonlijke wensen, behoeften, voorkeuren zijn en wat je per dag nodig hebt in verhouding tot wat je verbruikt. Lust je bijvoorbeeld iets niet, of ben je ergens allergisch of intolerant voor, kunnen we dat in de app aangeven en geeft de app zelf alternatieven die passen binnen jouw voedingsbehoeften. De menu’s die aangegeven worden zijn compleet, van ingrediënten tot bereidingswijze en als er een ingrediënt in zit dat je niet lekker vindt, biedt de app je alternatieven. Met die voedingsapp zijn er dus écht geen excuses meer”, lacht de personal trainer.

Naast al die personal training workouts, voedingsadviezen, lichaamsmetingen en zelfs individuele bordtrainingen (Pascal en zijn trainers verzinnen verschillende workouts die men op eigen initiatief kan uitvoeren als ze vrij komen trainen), is Pascal vooral erg betrokken. Zijn motto is niet voor niets ‘Jouw doel is mijn motivatie’. “We zetten ons in voor onze sporters. We bespreken met hen hun doelen, houden contact met ze, praten ook met ze als het even niet zo lekker gaat, motiveren hen, helpen hen. Daardoor krijg je echt een band met de mensen die hier komen sporten. We zijn hen dan ook echt dankbaar dat veel van hen hun lidmaatschap ook tijdens de lockdown aan hebben gehouden. Dat heeft ons er echt doorheen gesleept en ervoor gezorgd dat we nu weer vol goede moed aan de slag gaan. Een nieuwe start, want we gaan ook onze naam wijzigen en de uitstraling aanpakken. Met de naam ‘Pascal Athlete Personal Training’ denken mensen vaak dat je topsporter of atleet moet zijn om hier terecht te kunnen, maar dat is niet zo. We zijn er voor iedereen. Ik kan nog niet teveel zeggen over wat de naam zal zijn, maar ik kan wel vast zeggen dat wij ervoor gaan zorgen dat iedereen topfit is!”, grijnst hij.

Wil jij ook aan je gezondheid werken? Wil je je conditie opkrikken, afvallen, gespierder worden of al het bovenstaande? Neem dan gerust eens contact op met Pascal. Hij gaat eerst met je in gesprek om je doelen te bepalen en jullie zoeken samen een sportprogramma dat bij jou past. Je kunt Pascal bereiken via info@athletept.nl of via 06-22508909. Zijn website kun je bereiken via www.athletept.eu.