Pasen zonder zorgen dankzij De Polderpub in Lage Zwaluwe

De uitbaters van Café De Polderpub in Lage Zwaluwe bewijzen het; houd vol en laat je niet uit het veld slaan, dan bereik je uiteindelijk je doelen. Het café moest na slechts drie maanden na een nieuwe start aan het Plantsoen alweer de deuren sluiten vanwege de coronamaatregelen. En hoewel de crisis nu wel erg lang duurt, kun je deze Pasen gewoon een uitgebreide Paasbrunch bestellen, die zij ook nog eens aan je deur komen bezorgen.

“Laat ons voor u zorgen en ontzorg daarmee uzelf. Relax en geniet van het leven”, valt te lezen op de Facebookpagina van Café De Polderpub. Het geeft aan dat zij, ondanks dat ze uitkijken naar de dag waarop alles weer teruggaat naar normaal, er tóch zin in hebben om hun gasten te verwennen met Pasen. Dat gaan zij doen met een speciaal samengestelde Paasbrunch, die bestaat uit o.a. verse broodjes, een muffin met spek en ei, gerookte zalm, ham en kaas, eiersalade en boerenyoghurt met vers fruit. Voor de kinderen kunnen er allerlei zoete belegsoorten en een leuke attentie worden toegevoegd.


U bestelt de brunch à € 21,95 per persoon telefonisch via 06-23531320 tot en met 26 maart 2021. De Paasbrunch wordt dan vers bij u thuis bezorgd op Eerste en/of Tweede Paasdag (4 & 5 april). Café De Polderpub bezorgt gratis in de dorpen Lage Zwaluwe, Hooge Zwaluwe, Blauwe Sluis, Zevenbergschen Hoek en Moerdijk dorp.

Beelden bij dit artikel