Prinses Feliz wint roze/gouden prinsessentroon

Vanmorgen kwam Inge de Wit uit Made naar voren als de winnares van de zeventiende maandprijs. Dit gegeven is natuurlijk slechts bijzaak, want dochter en prinses Feliz is de échte winnares te noemen! De redactie van KijkopDrimmelen overhandigde vanmorgen dan ook haar roze/gouden prinsessenstoel, komende uit het assortiment van Broere Meubelen in Made. 

Mama Inge vertelt dat het gezin van Prinses Feliz net verhuisd is en dat de aankleding van de koninklijke 'chill'-suite nog wel een mooie troon kan gebruiken. Komt dat even goed van pas! Na grondig onderzoek van de prinsessenoogjes, de prinsessenarmpjes en het prinsessenkontje, heeft Prinses Feliz de troon goedgekeurd en wilde ze er dus best wel even op poseren, samen met mama Inge en Wim Broere. 

KijkopDrimmelen feliciteert Prinses Feliz en mama Inge van harte met deze leuke prijs!

De maandprijs van oktober is er eentje om alvast in feestelijke sferen te komen. We geven op 28 oktober namelijk een waardebon voor twee personen weg, om deel te nemen aan de kerstworkshop van Bloem 't Op uit Lage Zwaluwe! Stel je eigen kerststuk samen en kom in de feestdagenstemming met deze creatieve workshop. Houd KijkopDrimmelen dus ook in oktober goed in de gaten!