Puntjes op de i voor het Zwaluws Kerstfeest

Dit weekend vindt in de Rooms Katholieke kerk in Lage Zwaluwe het Zwaluws Kerstfeest plaats. Een weekend vol kerstactiviteiten zoals een Santarun, een feestavond, een wensboom en een kerstmarkt. De puntjes worden op de i gezet en KijkopDrimmelen ging eens kijken bij de laatste voorbereidingen.

In bovenstaande fotoslider is al te zien dat de organisatie heeft uitgepakt met versieringen en aankleding van de kerk. Kerstbomen, kerstmannen, hulst, lichtjes en mutsen; alles is uit de kast getrokken om sfeer te creëren. Op dit moment wordt ook het plein voor de kerk aangekleed. Naast de Foodcontainer van Gebr. de Leeuw, komen er ook aangeklede tenten en staan er natuurlijk op zondag kerstkramen en kerstbomen. 

Zaterdagmiddag kan iedereen meedoen aan de Santarun, waarbij iedere deelnemer een wenskaartje krijgt voor in de wensboom. Op zondagmiddag wordt er één wens uit de boom getrokken die écht in vervulling gaat! Verzamelen voor de Santarun is om 15.30 uur, het startschot klinkt om 16.00 uur. 

Zaterdagavond barst het feest pas echt los met het 5-jarig jubileumsfeest van Partydisco P&P. In een 70's en 80's Glitter & Gala thema, hebben de heren van P&P een mooi feestje voorbereid om hun jubileum met iedereen te vieren. Aanvang van de feestavond is 20.00 uur. 

Zondag staat de kerk aan het Plantsoen helemaal in het teken van de Zwaluwse Kerstmarkt. Vanaf 11.00 uur kunt u terecht bij de ruim 40 (!) marktkramen, zowel binnen als buiten, voor al uw kerstinkopen. Heerlijke winterse versnaperingen, vuurkorven en diverse koren maken de ambiance compleet. Rondom de klok van 17.00 uur zal bekend worden gemaakt welke wens daadwerkelijk uit zal komen. 

Organisatoren eetcafé Hier is 't, eetcafé 't Roer Om en café De Polderpub kijken uit naar het weekend en nodigen iedereen van harte uit om samen met hen een geweldig kerstfeest te vieren, een Zwaluws Kerstfeest welteverstaan!