Recreatieboerderij Johan en Caroline komt drie Duurzame Duimen-stemmen tekort. Wagenbergs ondernemerspaar eindigt op de vierde plaats

Tot en met de Dag van de Duurzaamheid, 10 oktober, kon iedereen zijn of haar stem uitbrengen voor de titel Duurzame Duimen West-Brabant. In de categorie Ondernemers nomineerde de gemeente Drimmelen Recreatieboerderij Johan en Caroline uit Wagenberg.

Duurzame Duimen is een initiatief van Regio West-Brabant waarbij in vier categorieën wordt gestreden om de titel. Basisscholen, overige scholen, organisaties en ondernemers die duurzaamheid hoog in het vaandel dragen, maken kans op de titel.

Uit elke categorie is de top drie woensdag aanwezig bij de prijsuitreiking die in Zevenbergen plaatsvindt. Helaas is de enige Drimmelense kandidaat daar niet bij aanwezig. Met 205 stemmen bleef Recreatieboerderij Johan en Caroline nét achter de nummer drie, die 208 stemmen behaalde.

Net geen top drie dus maar zéker een felicitatie waard. Bovendien zijn Johan en Caroline volgend jaar ongetwijfeld weer geduchte concurrenten voor de titel want de nadruk ligt op duurzaamheid en de ingeslagen weg daartoe, is op het bedrijf nog lang geen einde van die weg.