Restaurant Onze Kerk trapt nieuw jaar uniek af met galadiner Opera per Tutti

De eerste zaterdag van het nieuwe jaar organiseert Restaurant Onze Kerk in Hooge Zwaluwe iets unieks, in samenwerking met het reizende operagezelschap Opera per Tutti. Tijdens het nieuwjaarsgaladiner genieten bezoekers in de middag of in de avond van een driegangendiner in Onze Kerk én van een uitgebreide operashow in de Nederlands Hervormde Kerk in Hooge Zwaluwe.

Vervoer van en naar beide locaties geschiedt desgewenst per koets en het evenement wordt aangekleed in 19e-eeuwse sferen met paarden, lantaarns en vuurkorven. Ook de operashow staat in het teken van het nieuwe jaar, waarbij de zangeressen hun aria's hierop uitkiezen. Er kan écht zelfs gewalst worden tijdens de gezongen walsen en vanwege het galathema mag u uzelf ook opdoffen in een feestelijke dresscode.

Planning middag- en avondprogramma

Middagprogramma:

  • Alle gasten worden tussen 13.15 en 13.55 uur ontvangen;
  • Om 16.30 uur worden de eerste gasten stijlvol naar de N.H.-kerk gebracht voor het opera optreden;
  • Rond 18.15 uur is de opera afgelopen. De middaggasten worden allemaal naar de auto gebracht. De middag is dan voor hen afgelopen.

Avondprogramma:

  • Alle gasten worden rond 16.15 uur buiten bij de kerk opgevangen;
  • Gasten worden gezamenlijk naar de N.H.-kerk gebracht waar zij als eerste hun plaats toegewezen krijgen;
  • Rond 18.15 uur is de opera afgelopen. De avondgasten zullen dan stijlvol naar Restaurant Onze Kerk toegebracht worden. Bij het restaurant worden zij tijdens een mooi muzikaal optreden naar hun plaats begeleid.

Klassen en prijzen

De eerste klasse: Volledig uitverkocht
Wordt als eerste vervoerd in de koets en zitten tussen de operazangers en zangeressen, ook krijgen ze wat extra’s als aandenken aan het opera diner.

De tweede klasse
Wordt als tweede vervoerd in de koetsen en zitten op de tweede beste plekken tijdens de show.
Prijs middag: € 84,50
Prijs avond: € 90,00

De derde klasse:
Lopen van kerk naar kerk onder begeleiding van chaperonnes om te zorgen dat iedereen er veilig aankomt en de weg niet kwijtraakt.
Prijs middag: € 74,50
Prijs avond: € 80,00

Wilt u dit unieke evenement bijwonen? Reserveer dan snel uw plaatsje via e-mail welkom@restaurantonzekerk.nl. Vermeld hierbij hoeveel kaarten u wilt reserveren en in welke klasse. Via e-mail wordt u dan op de hoogte gesteld van manier van betaling, informatie en overige. 

Beelden bij dit artikel