Roeivereniging Breda zet zich in voor KiKa

Roeiend Nederland roeit in het voorjaar en zomer van 2019 maar liefst 1400 kilometer door heel Nederland om geld in te zamelen voor KiKa. In veertien weekenden wordt er geroeid van roeivereniging naar roeivereniging en aanstaande zaterdag 4 mei rond 14.00 uur wordt Roeivereniging Breda in Terheijden aangedaan.

Iedereen is aanstaande zaterdag van harte welkom bij de roeivereniging. RV Breda heeft een vlot aan de Mark in Terheijden, waar de roeiers dan ook feestelijk worden binnengehaald. Onder muzikale begeleiding van De Blaoskaoken zullen zij aanleggen, waarna wethouder Harry Bakker de cheque met de uiteindelijke opbrengst zal overhandigen. 

Roeivereniging Breda heeft verschillende grote en kleinere sponsoracties opgezet om geld in te zamelen voor het doel van KiKaRoW: de LATER Studie. In de Stichting Kinderoncologie Nederland LATER Studie wordt onderzoek gedaan naar de langetermijneffecten van kinderkanker. Het landelijke doel is om 500.000 euro op te halen voor deze onderzoeken, het doel van RV Breda is om 10.000 euro op te halen. De teller staat per 1 mei al op 6283 euro, dus uw steun is nog altijd welkom.

Bijdragen voor KiKaRow kunnen contant of per pin gedoneerd worden bij ‘de roei’ of worden overgemaakt naar rekening NL62 INGB 0794 7501 68 t.n.v. M.P.C. van Etten, inzake KiKaRoW Breda. Natuurlijk kunt u op 4 mei ook nog uw bijdrage leveren voordat de roeiers worden binnengehaald. Na afloop toasten we met elkaar op het eindbedrag. Wilt u meer informatie over (het leveren van) een bijdrage, kunt u contact opnemen via kikarow@rvbreda.nl.


*Foto: Roeivereniging Breda