Rommelmarkt De Schittering brengt nu al 5500 euro op voor oppimpen schoolplein

Afgelopen zaterdag organiseerde basisschool De Schittering in Hooge Zwaluwe haar jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar verkochten vele vrijwilligers de spulletjes die door het hele dorp opgehaald zijn, ten bate van het schoolplein. Deze gaat worden opgeknapt en opgepimpt met onder andere een hinkelbaan. 

Volgens onze bronnen stond de teller van de opbrengsten op zondagavond al op 4700 euro wat tijjdens de rommelmarkt opgehaald is. De organisatie laat het kleingeld altijd door de bank tellen en er zouden nog wat sponsorgelden bijkomen, waardoor de teller vanmorgen zelfs al op 5500 euro stond! Dit bedrag is nog steeds niet 100% zeker, dus wanneer de opbrengst definitief geteld is, leest u dat natuurlijk ook direct op hét platform voor de gemeente Drimmelen: KijkopDrimmelen.

Overigens ook leuk om te vermelden: er zijn zaterdag maar liefst 270 hamburgers verkocht, wat om 15.00 uur al een totale leegverkoop van de hamburgers betekende! Een enorm compliment is er voor alle vrijwilligers die mee hebben geholpen om de jaarlijkse rommelmarkt wederom tot een enorm succes te maken.

In de fotoslider boven dit artikel bekijkt u de sfeerimpressie van de rommelmarkt op de zonnige zaterdag. Vrijwilligster Judith maakte om 10.00 uur een kort filmpje van de bezoekers die letterlijk als een massa binnenstroomden. Deze opname bekijkt u direct hieronder.

https://m.youtube.com/watch?v=KbdSYkR7p1M

Beelden bij dit artikel