Sauwelen staat voor de deur. Wie, wat, waar, wanneer?

In Wagenberg is het komend weekend sauwelen in Plexat. Op zaterdag 28 januari start het sauwelen om 19.30 uur en op zondag 29 januari om 13.30 uur. Kaarten zijn te reserveren via info@erpelrooiers.nl of te koop bij Bakkerij van Dongen. In de ton stappen Cheyenne de Laat, Ger van Turnhout, Twan van Oers, Storm Kustermans, Ronald Kustermans, Mien van Groesen en John Stroop.

In Terheijden wordt er gesauweld op vrijdag 10, zaterdag 11 en zondag 12 februari in De Gouden Leeuw. Op vrijdag en zaterdag aanvang 19.30 uur, op zondag 14.00 uur. Voorverkoop bij Dio Drogisterij Relinde Fijnaut. In de ton stappen Lieke Flipsen, Toin Krijnen, Ad van Bekhoven, Johan van der Vlist, Christ van de Diepstraten en Ronald Kustermans.

In Lage Zwaluwe wordt er gesauweld op zaterdag 11 februari in Den Domp. Aanvang is 19.45 uur. Voorverkoop bij Bakkerij Bakker, Kapsalon Anneke, Bloemerie Jolanda en bij de Jena. In de ton stappen Luuk Meesters, Nick Fleischmann, Rick van Leest, Ronald de Kort, Gert-Jan van Oorschot en Jan Eestermans.

In Made wordt er gesauweld op vrijdag 10 februari en zaterdag 11 februari, aanvang 20.00 uur. Op zondag 12 februari staat het jeugdsauwelen op het programma, aanvang 14.00 uur. Het sauwelen vindt plaats in De Korenbeurs. Voorverkoop start zaterdag 28 januari bij De Korenbeurs, Amerhal en 't Tapperijke. In de ton stappen John Rullens, Annie van der Ven, Antoin van Meggelen, Hans van Mook, Marco Jonkbloed en Toon van Dongen.

In Drimmelen wordt er gesauweld op vrijdag 17 februari in 't Voske. De aanvang is 20.00 uur. De voorverkoop is bij 't Voske en op diverse plaatsen in Made en Drimmelen. In de ton stappen de winnaar van het jeugdsauwelen op de May, Annie van der Ven, Marco Jonkbloed, André Sips, Toon van Dongen, Hans van Mook, John Rullens en Antoin van Meggelen.

In Hooge Zwaluwe wordt er gesauweld op zaterdag 18 februari in gebouw Concordia. De aanvang is 20.00 uur en de voorverkoop is op zaterdag 28 januari bij HZ'75 van 15.30 uur tot 17.00 uur voor leden, daarna vrije verkoop. In de ton stappen Twan van Oers, Cheyenne de Laat, Judith Hoefnagels, Storm Kustermans, Ronald Kustermans en Jan Eestermans.