Schuif je gezellig aan bij de Tafelgenoten?

Donderdag 15 juni 2023 zijn de Tafelgenoten bij ’t Appeltje in Lage Zwaluwe.

Vanaf 17.30 uur ben je van harte welkom en aanvang diner is om 18.00 uur. Vooraf krijg je een broodje met smeersel.Voorgerecht: Keuze tussen Carpaccio of Aspergesoep. Hoofdgerecht: Keuze tussen Trio van vlees of Zalmfilet. Bij de hoofdgerechten zitten frites en mayonaise inbegrepen.Nagerecht: Verrassingsdessert.

De prijs is € 28,50 per persoon.Aanmelden vóór 11 juni bij Brasserie ’t Appeltje: info@brasseriehetappeltje.nl. Vermeld bij de aanmelding welke voor- en hoofdgerechten je wenst. Adres van Brasserie ’t Appeltje: Plantsoen 3, 4926 RA Lage Zwaluwe. Telefoonnummer: 0168-484455.

Tafelgenoten in Drimmelen

Genieten met De Tafelgenoot! Onder het genot van een hapje en een drankje gezellig samenzijn met andere alleenstaanden van alle leeftijden. 

Wat kan je deze avond gebeuren?

  • Die ene buurvrouw net iets beter leren kennen, misschien is het leuk om samen eens te gaan wandelen of fietsen.
  • Er achter komen dat die meneer twee straten verderop ook van kaarten houdt en je net een vierde man tekort komt om een potje te rikken.
  • Een winkelmaatje tegenkomen wat het shoppen veel leuker maakt.
  • Een goed gesprek hebben met een ander bijzonder mens, altijd fijn!

De locatie is wisselend, wel elke keer in een café of restaurant in Gemeente Drimmelen. De frequentie is variabel maar minimaal tien keer per jaar.

Bezoekers kunnen zich aanmelden (detafelgenoot@gmail.com) om op de hoogte te blijven van bijvoorbeeld volgende avonden. Of blijf Kijkopdrimmelen.nl lezen 😉