Sellavie Made geeft winkel huiselijke sfeer vol inspiratie

Sellavie Made, voorheen Broere Meubelen, heeft de afgelopen periode aangegrepen om de winkel aan de Rozenbloemstraat eens goed aan te pakken. Niks coronadip, aanpakken en doorpakken, dat hebben Jacob, Emiel en Elly wel gedaan. Een huiselijke sfeer, met verschillende ‘showrooms’ om inspiratie op te doen, eigenlijk net zoiets als de grotere woonwinkels.

Inmiddels mag de winkel voor nieuwe en gebruikte spullen en meubelen haar klanten weer zonder afspraak ontvangen. In het 1000m² grote pand is er ruimte genoeg om lekker rond te snuffelen op zoek naar spullen met een verhaal. Dat is waar Sellavie voor staat; spullen met een verleden, een tweede (derde, vierde) leven te geven. Ook nieuwe meubels en interieurstukken zijn er te koop en door het gebruik van de nieuwe units in de winkel, ontstaan er een soort showrooms, waar men inspiratie op kan doen voor inrichting en/of het combineren van verschillende artikelen. Jacob, Emiel en Elly staan overigens ook altijd voor hun klanten klaar, voor advies, een babbeltje of hulp bij de zoektocht naar een specifiek voorwerp.

Een voorbeeld van zo’n specifiek voorbeeld, is natuurlijk de grote spiegel met gouden rand die zal worden weggegeven middels een winactie op social media. Wil jij kans maken op zo’n toffe spiegel? Lees dan direct hieronder wat je daarvoor moet doen!

Winactie
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie maakt de tofste selfie van het land? Kans maken:
– volg @sellaviemeubelen
– tag minstens 1 iemand onder het winbericht
– om extra kans te maken: post een foto van jou & de spiegel die je nu hebt in je stories & tag Sellavie Meubelen. Be creative!

Beelden bij dit artikel