Spaaractie Jumbo Lage Zwaluwe voor sportverenigingen resulteert in 3500 euro aan cheques

Vanmorgen reikte Jumbo Lage Zwaluwe zeven cheques uit aan lokale sportverenigingen. Klanten van de supermarkt aan de Pastoor van Hooijdonklaan konden sparen voor hun sportvereniging, wat resulteerde in een totaalbedrag van maar liefst 3500 euro. Afgevaardigden van VV Zwaluwe, SV Hirundo, de Zwaluwse Tennisvereniging, balletvereniging 't Zwaluwnest, VV HZ'75, VV DHV en TV De Klaverpolder namen vanmorgen de cheques in ontvangst van Esther, filiaalmanager bij Jumbo Lage Zwaluwe. 

Zaterdag is sportdag. Dat is dan ook precies de reden waarom VV Zwaluwe aan Esther had gevraagd of ze misschien wat eerder bij het voetbalveld de cheque wilde komen overhandigen. "Om 11.00 uur spelen de jongens en we zitten de hele dag met wedstrijden. En met vieze shirtjes op de foto, kan natuurlijk ook niet!", lacht Edwin, 'leider van deze jongens', zoals hij dat zelf zegt. De redactie van KijkopDrimmelen haakte dus bij Esther aan voor een foto op het voetbalveld. VV Zwaluwe haalde veruit het hoogste bedrag op, maar liefst € 1292,08. 

Voor de ingang van de winkel volgden de rest van de overhandigingen. Ook bij de andere zes sportverenigingen blijkt de zaterdag voor de leden niet goed uit te komen, behalve voor een aantal hele jonge supportertjes. Een stoere voetbalfan, een tennisster in de dop en vier sierlijke ballerina's verschenen wél ten tonele. De voetbalfan mocht € 186,15 voor VV HZ'75 uit Hooge Zwaluwe in handen nemen, de tennisster in de dop € 61,89 voor TV De Klaverpolder in dorp Moerdijk en de ballerina's maar liefst € 491,27 voor balletvereniging 't Zwaluwnest in Lage Zwaluwe. 

Trouwe leden en actieve spaarders van SV Hirundo en de Zwaluwse Tennisvereniging in Lage Zwaluwe en VV DHV in Zevenbergschen Hoek, kregen respectievelijk € 880,61, € 357,58 en € 230,43 in chequevorm uitgereikt. Met de zeven cheques komt het totale bedrag uit op 3500 euro (en 1 eurocent om precies te zijn).

KijkopDrimmelen feliciteert alle verenigingen van harte met hun mooie cheque! 

Beelden bij dit artikel