Spetterend en spetterend buitenconcert Harmonie Terheijden

Gisterenavond verzorgde Harmonie Terheijden het jaarlijkse buitenconcert in het Puzzelbad. Nou ja…in…dat lieten ze over aan de badgasten. Op de zonneweide traden de slagwerkgroep, het opstap- en opleidingsorkest en het harmonieorkest op. Met publiek op stoelen, liggend in het gras of hangend over de rand van het zwembad, waande de redactie van KijkopDrimmelen zich welhaast op een tropisch eiland.

Een buitenconcert in het zwembad, dan moet je geluk hebben met het weer. Dat zat enorm mee gisterenavond. Zwoel en warm maakte de combinatie muziek en waterpret ideaal. Wie het te warm werd in de zon nam een verkoelende duik, wie moe was van het zwemmen ging liggen in het gras.

Zo werd het optreden van de jongste leden, de jongere leden en de volwassen leden van Harmonie Terheijden, zowel letterlijk als figuurlijk spetterend. Als je dan als redactiefotograaf van KijkopDrimmelen ook nog een koud biertje van de voorzitter aangeboden krijgt, heb je een heerlijk avondje. Dat hadden alle aanwezigen in het Puzzelbad en dat zie je duidelijk op de foto's terug.

Beelden bij dit artikel