Stichting De May Kwist bereidt zich voor op inschrijvingsdatum 10 april

In wat voor vorm het plaats gaat vinden, is nog onduidelijk, maar Stichting De May Kwist is zich volop aan het voorbereiden op de inschrijvingsdatum voor de Mayse dorpskwis (die plaats moet gaan vinden op 9 oktober 2021). Zaterdag 10 april is de inschrijfdag, die bij de eerste editie plaatsvond bij De Amerhal. De stichting heeft aangekondigd er alles aan te zullen doen om deze dag fysiek door te kunnen laten gaan. Maar hoe ziet dat er dan uit?

Als je nog geen zekerheid hebt, valt het niet mee om iets concreets te organiseren. De stichting zoekt enige houvast in deze coronatijd om tóch een waardig evenement op poten te kunnen zetten. Ook De May Kwist kan niet in een glazen bol kijken en weten hoe de toekomst eruit ziet, dus heeft de organisatie diverse scenario’s en plannen bedacht voor de inschrijfdag op 10 april. Het bestuur licht enkele scenario’s toe.

Plan A
Het inschrijven gaat door zoals in eerste instantie gepland is. De inschrijving is in De Amerhal. Uitgangspunt is sowieso dat teamcaptains zélf naar De Amerhal komen om hun team in te schrijven.

Plan C
Mochten er begin april nog altijd zoveel coronamaatregelen gelden dat fysiek inschrijven in De Amerhal niet mogelijk is en ook plan B geen doorgang kan vinden, dan zal het bestuur beslissen om over te gaan tot een digitale inschrijving.

Nu denkt u: ‘Wat is dan plan B?’
Er ligt een mooi plan op tafel, maar daar wil de stichting zich nog niet over uitlaten. Dit plan wordt nog uitgewerkt en zal pas in werking treden als plan A van tafel is. Dat wordt dus nog even afwachten.

U ziet, Stichting De May Kwist is druk bezig om de tweede editie van de dorpskwis nu al tot een succes te maken. Houd dus de Facebookpagina, Instagram, ’t Carillon en KijkopDrimmelen in de gaten voor meer nieuws omtrent de inschrijving voor De May Kwist 2021. De sitchting wenst u alle gezondheid toe in deze moeilijke tijd.