Stralende zon maar vooral stralende mensen op Zomermarkt SOVAK

Dat de afgelopen dagen de zon heeft geschenen, heeft iedereen gezien, zelfs een ieder die binnen is gebleven. De één houdt ervan, de ander ziet liever sneeuw, maar een zomermarkt organiseren zonder stralende zon, is het natuurlijk net niet. Gelukkig zat dat mee voor het SOVAK afgelopen zondag, toen de bewoners én de bezoekers getrakteerd werden op een gezellige markt in en bij café Doetertoe.

Allerlei kraampjes, ezeltjes knuffelen, je nagels laten lakken, lachen met de clown, muziek van De Oranje Man én… een suikerspin of popcorn van Robin's Suikerspin & Popcorn. Robin woont in Raamsdonksveer en heeft van haar zakgeld een machine gekocht om popcorn mee te maken. Niet veel later voegde Robin ook suikerspinnen aan haar assortiment toe en speciaal voor de SOVAK bewoners en de bezoekers van de zomermarkt, gaf Robin de suikerspinnen afgelopen zondag gratis en voor niets weg! 

Een heerlijke dag, met stralend weer en stralende mensen. Wij liepen ook even rond bij Doetertoe en maakten foto's die u bekijkt in de fotoslider boven dit artikel. 

*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u kunt bekijken door hier te klikken

Beelden bij dit artikel