Allereerste optreden ParaDoskonale landelijke primeur

De majorettevereniging voor kinderen met een beperking ParaDoskonale uit Made heeft een landelijke primeur te pakken. Zij gaven afgelopen zondag hun allereerste optreden ooit, en daarmee ook het allereerste majorette-optreden van kinderen met een beperking in het hele land. Het optreden van Ronald, Sanne en Amber vond plaats tijdens de wedstrijddag van Majorettevereniging Doskonale uit Breda. 

De leden van Doskonale kregen een mooi applaus na elk optreden, maar bij de drie van ParaDoskonale ging het dak er pas écht af. Ronald, Sanne en Amber dansten op muziek van Kinderen voor Kinderen en K3, welke zij zelf met z'n drietjes hebben uitgezocht. Angela Donkers heeft het drietal begeleid en getraind voor dit grote moment. Bent u benieuwd naar het optreden? Bekijk dan direct hieronder de YouTube-video!

Lijkt majorette jou ook leuk en heb je zin om met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes een leuke sport te beoefenen op jouw niveau? Vind je het een beetje spannend en zou je het fijn vinden als papa of mama meekomt? Dat kan allemaal bij ParaDoskonale! Neem gerust eens een kijkje op de website of de profielpagina op KijkopDrimmelen, of kom vrijblijvend langs op de training, iedere dinsdag van 18.00 tot 19.00 uur in De Amerhal in Made!

https://www.youtube.com/watch?v=i6zy2s9d8MA&t=13s