’t Harmonieke brengt serenade aan diamanten paar Janus en Dina van der Steen

We hebben het op 10 oktober aan Janus en Dina van der Steen moeten beloven; even binnenlopen op de receptie die ze gisteren gaven in 't Trefpunt voor familie, vrienden en bekenden. Niet onze gewoonte maar wat het diamanten paar niet wist, is dat hun kinderen in het complot zaten. Een complot waarin als verrassing het brengen van een serenade door blaaskapel 't Harmonieke was geregeld.

Gelukkig kregen Janus en Dina geen argwaan, ondanks de camera die wij om onze nek hadden hangen. Een kwartier voordat de muzikanten de zaal binnen marcheerden waren we present, zodat we bij hoge uitzondering de door de diamanten echtelieden beloofde consumptie aan konden nemen.

Wat restte was luisteren naar het met zeer veel enthousiasme verzorgde optreden van 't Harmonieke, foto's schieten en wegwezen want hoewel zeer op prijs gesteld, is het niet onze gewoonte zoals gemeld. Een feestje vier je tenslotte in eigen kring en niet met 'persmuskieten'. Trouwens, wij waren alweer op weg naar Terheijden waar de Nederlandse Kampioenen Wipvogelschieten, én de koning en koningin van het kloverniersgilde Antonius Abt, namens de gemeente werden gefeliciteerd door wethouder Harry Bakker.

Namens de redactie van KijkopDrimmelen; Janus en Dina plus familie, nogmaals van harte gefeliciteerd en dank voor de uitnodiging.

https://www.youtube.com/watch?v=6-y_TigFs68

Beelden bij dit artikel