’t Leeuweveerke verwelkomt 10.000ste passagier

Mevrouw Tieleman uit Sommelsdijk is de 10.000ste passagier van veerpont 't Leeuweveerke, die vaart van Lage Zwaluwe naar de Jacominaplaat in Werkendam. Eigenaar en exploitant Mark, Diane en Janny van Gebr. de Leeuw uit Oosterhout, waren vandaag allen zelf aanwezig om de passagiers te turven. Rondom 16.00 uur was het dan zover: mevrouw Tieleman is toch écht de 10.000ste.

Bij deze speciale gelegenheid, hoort een speciaal gebaar: mevrouw Tieleman én haar man ontvangen allebei een jaarabonnement van 't Leeuweveerke voor het vaarseizoen van 2018! 

Met de veerdienst is er een directe verbinding gekomen tussen Lage Zwaluwe en De Biesbosch. Veel sneller dan verwacht mocht 't Leeuweveerke al zoveel passagiers ontvangen. Na gisteren een recordaantal van maar liefst 304 (!) passagiers op één dag over te hebben gezet, werd zojuist dus al de mijlpaal van 10.000 behaald. 

KijkopDrimmelen feliciteert mevrouw Tieleman en haar man natuurlijk van harte met de jaarabonnementen, maar ook Gebr. de Leeuw met deze mijlpaal en het succes van 't Leeuweveerke!