Team Terheijden 1 wint maatschappelijke opdracht Street League Drimmelen

Even geleden heeft u al bij ons kunnen lezen dat de maatschappelijke opdracht van het Street League-team Terheijden 1 in het teken stond van het goede doel Kinderen van de Voedselbank. Huis-aan-huis verkochten Luc, Nic, Petter, Floris, Finn, Mike, Darren, Timo, Job en Olaf klavertjes vier en zij stonden een dag in de Jumbo Terheijden voor het samenstellen van voedselpakketten. In totaal heeft dit geresulteerd in maar liefst 30 pakketten met 12 producten en een prachtig bedrag van 900 euro voor hun goede doel!

De jury, bestaande uit jongerenwerker Paul van Dijk, buurtsportcoach Benjamin van Wanrooij en coördinator Dorpsgericht Werken Lilian Lambrechts, besloot unaniem dat team Terheijden 1 winnaar van de maatschappelijke opdrachten zou worden. 'Het doel dat zij gekozen hebben is een mooi en nobel doel, het heeft een maatschappelijke impact gehad waarbij zo ongeveer iedereen in de gemeente er wel iets van heeft meegekregen en de kinderen hebben veel bekendheid verkregen door het inzetten van diverse media, zoals ook KijkopDrimmelen', zo luidt het juryrapport. De gemeente Drimmelen heeft daarnaast het bedrag aangevuld door middel van een donatie van 100 euro, zodat Terheijden 1 een rond bedrag van 1000 euro aan hun goede doel kan schenken.

KijkopDrimmelen feliciteert Terheijden 1 van harte met dit fantastische resultaat! O enne… Ons klavertje vier steekt al boven de grond uit!

Beelden bij dit artikel