Team Made 3 wint vijfde editie Street League Drimmelen

Op 19 september vond de aftrap plaats en vandaag was het D-Day. De vijfde editie van Street League Drimmelen, het voetbaltoernooi voor kinderen uit groep 7 en 8 waar in totaal 12 teams uit de hele gemeente aan mee deden, bereikte vandaag het hoogtepunt met om 16.00 uur de start van de zinderende finale. Het waren uiteindelijk Made 3 en Terheijden 1 die tegen elkaar streden om de kampioenstitel.

Precies op tijd stapten wij sporthal Driedorp in Wagenberg binnen. De voetballers stonden in de line-up klaar om het veld te betreden waar zij aangemoedigd werden door het juichende publiek op de tribune. Het startschot klonk en beide teams knalden er vol in. In de eerste helft pakte Made 3 al een flinke voorsprong, de stand in rust was dan ook 3-0. Luc, Nic, Petter, Floris, Finn, Mike, Darren, Timo, Job en Olaf gaven zich echter niet zomaar gewonnen. Ook in de tweede helft gaf Terheijden 1 alles.

Maar Emre, Justin, Koert Jan, Ron, Oscar, Levi, Krijn, Nick en Jens bleken toch te sterk: team Made 3 won de finale met een eindstand van 4-0 en pakten daarmee dus de titel van het winnende team van de lustrumeditie van het voetbaltoernooi. Alhoewel Made 3 de winst mee naar huis mocht nemen, kende de finale wel degelijk twee winnaars. Team Terheijden 1 werd namelijk verkozen tot winnaar van de maatschappelijke opdrachten.

Jongerenwerker Paul van Dijk en buurtsportcoach Benjamin van Wanrooij grepen de gelegenheid aan om hun stagiaires Melvin, Mike, Joep en Quinten te bedanken voor hun hulp en inzet in de afgelopen tijd. Wethouder Jürgen Vissers was aanwezig namens de gemeente en benadrukte dat het naast sportiviteit, ook belangrijk is om een steentje bij te dragen aan de maatschap. 

KijkopDrimmelen feliciteert Made 3 van harte met de overwinning en Terheijden 1 van harte met de opbrengsten voor hun maatschappelijke opdracht.

De totale einduitslag van Street League Drimmelen 5.0 is geworden:

 1. Made 3
 2. Terheijden 1
 3. Lage Zwaluwe 1
 4. Made 5
 5. Lage Zwaluwe 2
 6. Terheijden 2
 7. Terheijden 3
 8. Hooge Zwaluwe
 9. Made 1
 10. Made 4
 11. Made 6
 12. Made 2


*Voor de app-lezers: om de kijkop-app zo snel mogelijk te houden, tonen we niet meer dan 5 foto's per artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, welke u allemaal kunt bekijken door hier te klikken.

Beelden bij dit artikel