Tweede editie Top 2000 a GoGo voor het Fazantennest en de KBO

Niels van Meggelen en John de Heijde, initiatiefnemers van de Top 2000 a GoGo, draaien ook dit jaar vier avonden lang vinylplaten uit de Top 2000. Van 27 tot en met 30 december wordt het Grand Café van De Korenbeurs omgetoverd naar nostalgisch café, inclusief perzische tapijten en oude schemerlampen van Broere Meubelen. Vier avonden betekent 500 platen per avond, waarvan er na een selectie ongeveer 100 per avond ten gehore worden gebracht. 

Op de eerste avond, op donderdag 27 december, rond de klok van 18.30 uur zal het Top 2000 a GoGo café officieel worden geopend door burgemeester Gert de Kok. Hij zal dan zelf zijn favoriete Top 2000 plaat draaien en daarmee de opening voltrekken.

Net als vorig jaar is er besloten om een goed doel te gaan sponseren, welke gekozen worden door Niels en John. Om zoveel mogelijk geld op te halen, is er de mogelijkheid om platen aan te vragen voor een leuk bedrag, deze plaat zal dan uiteraard gedraaid worden. Biedingen kunnen zo hoog of zo laag zijn als men zelf wilt, maar diep in de buidel tasten is geen schande deze vier avonden, want de totale opbrengst komt ten goede van het Fazantennest en de KBO. Ook zal op alle avonden weer het introspel gespeeld worden. Nieuw is deze keer de POPquiz, waar deelnemers het hemd van het lijf gevraagd worden over wetenswaardigheden van de artiesten uit de Top 2000. Daarnaast wordt er een kleine bijdrage gevraagd als entree (bijvoorbeeld 1 of 2 euro).

Niet alleen DJ's Niels en John zullen de muziek verzorgen, zij krijgen medewerking van talloze artiesten, zoals o.a. Dirk Drost, Liz van der Veeken, Marco Peeters, Popkoor Xingchere, Wendy de Laat, Joyce van Geel, Frank 4You, Martin Stone, Reunion the Band, Gino Politti, Aaron (LA sound), John Meijer, Matthijs Koning, Joeri Plaisier, Collin, Wendy Woop, Marco Kanters

In het Grand Café van De Korenbeurs zullen zowel de muziek als de glazen klinken en is iedereen van harte uitgenodigd tussen 18.00 en 00.00 uur om te genieten van de Top 2000 a GoGo en om het Fazantennest en de KBO een warm hart toe te dragen.

O enne, natuurlijk zal KijkopDrimmelen ook aanwezig zijn!

Beelden bij dit artikel