Twintigste editie Motorcross Made wederom een succes

Het was eerder dit jaar nog even spannend of de Motorcross Made nog wel door zou gaan, omdat er een tekort aan vrijwilligers was. Oproepen via verschillende kanalen, waaronder ook KijkopDrimmelen, bracht succes: de twintigste editie trok afgelopen weekend weer vele bezoekers naar het Zeggenstraatje in Wagenberg. 

De Motorcross Made, waarvan de netto opbrengst ieder jaar naar lokale goede doelen gaat, staat garant voor spannende races op de crossbaan, tussen natuurlijk motors met of zonder zijspan, volwassenen of jeugd, maar ook de quads zorgen voor spektakel. Op vrijdag- en zaterdagavond liep de feesttent vol met bezoekers voor de feestavonden: vrijdags met optredens van QWARK! en LA Sound en zaterdags van MT Bottles en ook de heren van LA Sound. 

Op zondagmiddag staat traditioneel de middag in het teken van een aantal goede doelen waar de netto opbrengst naartoe gaat. De Wilgenband, een muzikaal gezelschap bestaande uit mensen met een beperking, kon helaas niet optreden, maar de bewoners van het Fazantennest, een woonvoorziening ook voor mensen met een beperking, keken hun ogen uit en lachten breeduit bij het meerijden op de zijspan van verschillende motors. Dat zoiets toffe foto's oplevert, is natuurlijk alleen maar mooi meegenomen! 

De cheques van Motorcross Made worden altijd op een later moment uitgereikt. Wanneer het zover is, leest u daar natuurlijk over op KijkopDrimmelen. 


*Voor lezers via de app: om de Kijkop-app zo snel mogelijk te houden, plaatsen we slechts 5 foto's bij ieder artikel. Bij dit artikel zijn meer foto's geplaatst, om deze te bekijken klikt u hier. 

Beelden bij dit artikel