Update Dorpskwis Hooge Zwaluwe

Beste deelnemers aan de Dorpskwis Hooge Zwaluwe en Helkant,

Zet vandaag de dag de radio of TV aan en de kans dat het onderwerp Corona gerelateerd is, is zeer groot. De huidige situatie heeft impact op ons allemaal en brengt ook de gemoederen behoorlijk in beweging.

Ook wij als organisatie van de Dorpkwis volgen de ontwikkelingen op de voet en nemen de maatregelen daar waar nodig.

Graag willen wij de aanpassingen en maatregelen die wij genomen hebben met jullie delen en iedereen een impressie geven wat er verwacht kan worden.

De dag van de kwis:

  • De start van de kwis zal in tegenstelling tot de vorige versie niet met een grote groep zijn. Wij denken aan een start in een klein verband , bijvoorbeeld alléén met de teamcaptains.
  • De praktijkopdrachten zijn aangepast waardoor er geen te grote groepen tegelijkertijd aanwezig zijn bij de opdracht. Denk hierbij aan een uitvoering in tijdsblokken waardoor er niet meer dan 6 personen tegelijk aanwezig zullen zijn én de 1,5 meter gegarandeerd kan worden.
  • Hebben wij de kwisdag de vorige keer met zijn allen afgesloten met een drankje bij de molen, dat zullen we dit jaar helaas niet kunnen doen.
  • Houd je als team aan de meest recente RIVM regels, denk hierbij aan het aantal personen dat bij elkaar mag komen in een huishouden. Maak gebruik van social media of online vergader mogelijkheden, zoals Microsoft Teams, ZOOM, Skype enz, als je je als team niet aan deze regels kunt houden.

Prijsuitreiking en feestavond
Met pijn in ons hart hebben wij als organisatie besloten geen feestavond te organiseren zoals dat de vorige keer in de Zonzeel plaatsvond en uitermate gezellig was.

Wat we wel gaan doen is een prijsuitreiking. Als organisatie zijn we druk bezig om een oplossing te vinden die digitaal is, waarbij iedereen vanuit huis de prijsuitreiking kan volgen maar waarbij de organisatie zijn best zal doen om het nog steeds een spetterende invulling te geven. Komt Moses niet tot de berg, dan brengen wij de berg wel naar Mozes! Of was het nu anders om, leuke kwisvraag trouwens, maar we gaan er zeker weer wat moois van maken.

Heb je ideeën en suggesties over hoe de prijsuitreiking het beste gestreamd zou kunnen worden of heb je de middelen hiervoor, dan houden wij ons als organisatie warm aanbevolen.

Je kan contact opnemen via Facebook/Messenger of per e-mail dorpskwishz@gmail.com.

De organisatie Dorpskwis Hooge Zwaluwe en Helkant