Update jubileumweekend 45-jarig bestaan V.V. HZ’75

Even geleden heeft u kunnen lezen over het jubileumweekend dat voetbalvereniging HZ'75 in Hooge Zwaluwe zal organiseren vanwege het 45-jarig bestaan. Tijdens het jubileum dat plaatsvindt op 12, 13 en 14 juni 2020, zal het terrein worden omgetoverd tot feestterrein. KijkopDrimmelen volgt HZ'75 op weg naar het jubileum en het is tijd voor een update.

Een speciale commissie is er samengesteld voor de organisatie van een jubileumweekend. Behalve een grote feesttent met bijbehorend muzikaal vertier, van o.a. MT Bottles en Johnny Gold, zullen er ook tal van activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd, zoals u op de bijgevoegde jubileumposter al kunt lezen. Maar de commissie kan gedurende het weekend zelf nog wel wat vrijwilligers gebruiken om er een knalfuif van te maken. Die vrijwilligers zijn nodig op alle dagen, op diverse tijden. Kunt u bijvoorbeeld zaterdagochtend wel een paar uurtjes helpen, of staat u juist liever achter de bar op een feestavond, of bent u misschien wel het hele weekend inzetbaar? Laat het de organisatie weten via e-mail jubileumhz@outlook.com, zodat ze op uw hulp kunnen rekenen.

Ook kunt u zich nu al aanmelden voor de Club van 45. Deze speciale club is in het leven geroepen voor iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt. Als u zich bij de Club van 45 wilt voegen, doneert u eenmalig € 45,00 en wordt u als dank vermeld op het bord in de kantine van HZ'75. Met uw donatie kan de commissie een spetterend weekend neerzetten. Wilt u zich aanmelden voor de Club van 45, stuur dan een mailtje naar jubileumhz@outlook.com. Ook kunt u een inschrijfformulier invullen die u aan de bar van de kantine kunt verkrijgen.

We gaan op dit moment niet meer verklappen, want KijkopDrimmelen volgt HZ'75 op de weg naar het jubileumweekend en gaandeweg maken we steeds meer bekend over de vereniging, het weekend, de voorbereidingen en de activiteiten. Houd KijkopDrimmelen dus goed in de gaten en mis niets van het 45-jarig bestaan van V.V. HZ'75!