Voetbalvereniging VCW Wagenberg bestaat 75 jaar in 2020

Het was 3 augustus 1945 toen de Rooms Katholieke Voetbal Club Wagenberg werd opgericht. De voetbalvereniging uit Wagenberg bestaat in 2020 dus 75 jaar en dat gaan zij grootser dan groots vieren met een spetterende feestweek van 14 augustus tot en met 23 augustus 2020. Zet die dagen dus maar vast in uw agenda, want er zullen activiteiten voor jong en oud worden georganiseerd.

KijkopDrimmelen gaat VCW volgen in de weg naar de feestweek en de eerste promo-actie is gelanceerd. Er is namelijk geen speciale mascotte tijdens het 75-jarig jubileum, in tegenstelling tot het 40-jarig jubileum in 1985 toen het 'Manneke' ten tonele verscheen. Voor het huidige jubileum, laat VCW een speciaal jubileumbier brouwen. De organiserende commissie heeft nog geen naam in gedachten en heeft daarom een prijsvraag uitgeschreven. Alle inwoners, voetballers, betrokkenen en geïnteresseerden in en van VCW mogen een naam insturen voor het bier. 

Weet jij een leuke en toepasselijke naam voor het jubileumbier, zend deze dan in naar jubileum2020@vcw-wagenberg.nl. Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 1 januari 2020 zal de winnende naam bekend worden gemaakt en wordt de eerste fles aan de winnaar/winnares overhandigd.

Beelden bij dit artikel